skip to Main Content
0521 - 588 224 info@vredenburgsteenwijk.nl

Nummer 1 CV Ketel: Consumentenbondtest 2013

In 2009 was het raak. In 2011 was het opnieuw raak. En in 2012 weer. Drie keer op rij als beste getest worden, kan het nog beter? Ja, dat kan! Want nu is voor de vierde keer op rij een cv-ketel van ATAG als Beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond!
De cv-ketel met het ongekend hoge rendement
Deze nieuwe testuitslag betekent dat ATAG met haar cv-ketels nu al vijf jaar aan de absolute top staat. Een ongeëvenaarde prestatie!

In de meest recente cv-keteltest van de Consumentenbond staat de E325EC opnieuw op een eerste plek. Met een prachtig testresultaat van een 8,1 wordt deze hr-ketel bejubeld om zijn energiezuinigheid.

Wilt u meer weten?

Test van de Consumentenbond, klik dan hier

E-serie CV-ketel van ATAG, klik dan hier
De zekerheid van een ATAG CV-Ketel.

Met een ATAG CV-Ketel kiest u voor de beste kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en de zuinigste CV-Ketel. Bij een topproduct hoort ook een topgarantie. Het is dan ook niet voor niets dat u via Vredenburg standaard profiteert van 15 jaar garantie op de onderdelen van een nieuwe CV-Ketel!

Zekerheid van verlengde garantie.

Profiteren van maximaal comfort zonder geconfronteerd te worden met onverwachte uitgaven? Vooraf precies weten waar u aan toe bent? Dat is mogelijk met ATAG ComfortGarantie. “Dat is pas zekerheid!”

Voorwaarden ComfortGarantie
Voor meer informatie of voor een complete aanbieding kunt u altijd contact met ons opnemen.

Back To Top